De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Lijfrente Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Lijfrente Flevoland

A&H Advies

Weet u wat er aan inkomsten binnen komt wanneer u 65 wordt? Wij kunnen dit voor u controleren en de mogelijkheden van een aanvullend inkomen laten zien. Zoals bijvoorbeeld de lijfrente.

Bezoek website A&H Advies

De Expiratiedesk

De Expiratiedesk is de grootste specialist in Nederland op het gebied van vrijvallende lijfrentes, pensioen en gouden handdrukken. We werken nauw samen met verzekeraars om de financieel adviseur te voorzien van de beste maatwerkoplossing voor zijn of haar klant.

Bezoek website De Expiratiedesk

Expiraad Advies

Uw huidige financiële situatie, uw wensen en prioriteiten vormen de basis van ons advies. Nadat uw persoonlijke gegevens nauwkeurig in kaart gebracht zijn, adviseren wij u over de meest interessante mogelijkheden.

Bezoek website Expiraad Advies

Financiële Planning Specialist

De 'Financiele Planning Specialist' is een geheel onafhankelijk en persoonlijk financieel adviesbureau. Wij hebben de kennis en ervaring om u deskundig te adviseren over een gouden handdruk, pensioen, eigen woning en vermogen.

Bezoek website Financiële Planning Specialist

Nationale Pensioenlijn

Op deze site kunt u informatie vinden over pensioenen en de fiscale voordelen van lijfrentes.

Bezoek website Nationale Pensioenlijn

Zwitserleven

Wilt u een aanvullend pensioen waarmee u uw fiscale voordelen maximaal benut? Zwitserleven heeft diverse fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden die u hiervoor kunt gebruiken.

Bezoek website Zwitserleven

Schut Financiële Planning

Vanuit ons kantoor in Almere brengen wij samen met u in kaart welke financiële oplossing het beste bij uw situatie past.

Bezoek website Schut Financiële Planning

Van ’t Loo Assurantiën & Hypotheken

Van ’t Loo Assurantiën & Hypotheken is een assurantiekantoor dat geheel onafhankelijk op de markt opereert. Een markt waarin wij u in het doolhof van verzekeringen en financieringen uitstekend kunnen adviseren en begeleiden. Wij bemiddelen voor zowel particulieren als voor bedrijven in het MKB.

Bezoek website Van ’t Loo Assurantiën & Hypotheken