De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Debiteurenbeheer Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Debiteurenbeheer Flevoland

CREDITFORCE

Credit Management is een onmisbaar onderdeel van succesvol zakendoen. Niet alleen multinationals, maar ook het MKB ziet in dat het professioneel structureren van het debiteurenbeheer noodzakelijk is om goed te kunnen ondernemen en zich tegen risico’s te beschermen.

Bezoek website CREDITFORCE

Bureau Debiteurenbeheer

Veel organisaties denken dat het laten betalen van debiteuren de voornaamste reden is van debiteurenbeheer. Echter komt er veel meer bij kijken. Bureau Debiteurenbeheer gaat een stap verder en weet verantwoord om te gaan met kredietrisico’s, een acceptabele / lage betalingstermijn te realiseren en het werkkapitaal te optimaliseren bij een zo hoog mogelijke omzet.

Bezoek website Bureau Debiteurenbeheer

DebiService Internationaal B.V.

Over het algemeen worden debiteuren- en incassotrajecten afgehandeld via onpersoonlijke brieven of e-mails. Wij bellen uw debiteuren - vanuit uw bedrijfsnaam - op in hun eigen taal. Of u nu een MKB'er of een grote onderneming bent, via onze dienstverlening krijgt u sneller betaald en blijft uw klantrelatie behouden.

Bezoek website DebiService Internationaal B.V.

Global Debt Collecting

Als professionele full-service creditmanagement organisatie bieden wij onze relaties, in zowel binnen- én buitenland, innovatieve maatwerkoplossingen aan. Wij zijn toonaangevend op het gebied van bedrijfsincasso (met name B2B) en ondersteunen u, tijdelijk of permanent, bij het ontwikkelen en verder optimaliseren van pro-actief debiteurenbeheer.

Bezoek website Global Debt Collecting

Maxol Excellence in Finance

Als een van de selecte administratie en boekhoudkantoren richt ons organisatie zich op het MKB, de ZZP en de particulieren. Als het gaat om onze klanten zijn we betrokken en toegewijd met service op maat.

Bezoek website Maxol Excellence in Finance

Kantoor Nagel

Kantoor Nagel is hét administratiekantoor in de regio Almere (Flevoland) dat uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt. Wilt u ook meer gemak, extra zekerheid en comfort? Ontdek dan nu de vele voordelen die een professioneel administratiekantoor met zich meebrengt. Administratiekantoor Nagel in Almere is samengesteld uit een team van vakbekwame administrateurs en belastingadviseurs. Zowel voor particulieren als ondernemers en verenigingen nemen we de boekhouding uit handen en zorgen we voor de tijdige afhandeling van uw fiscale aangifte.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Almere 

Bezoek website Kantoor Nagel

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Credion

Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB.Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Heerenveen

Bezoek website Credion

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group