De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Inkoopmanagement Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkoopmanagement Flevoland

Beneker

Beneker is vooraleerst een geheel onafhankelijke partner. Er zijn dus geen bindende leveranciersovereenkomsten met premies of bonusregelingen.

Bezoek website Beneker

Cooking the Books

MKB-bedrijven met 5-50 werknemers geven wij graag een actueel (fiscaal) advies en inzicht in financiële vraagstukken. Ook voor een tijdig opgemaakte jaarrekening bent u bij ons aan het juiste adres. Cooking the Books Accountants & Adviseurs maakt gebruik van de meest efficiënte digitale ondersteuning.

Bezoek website Cooking the Books

Corpex Software

Corpex software is een Nederlands kundig en betrokken softwarebedrijf. Al ruim anderhalf decennium maakt Corpex software ERP-software voor het MKB. Of u nu zoekt naar software voor het stroomlijnen van grote bedrijfsprocessen of het inrichten van een beknopte administratie: Corpex software zorgt voor de juiste, geïntegreerde bedrijfssoftware.

Bezoek website Corpex Software

20/20 vision Europe

20/20 vision Europe is een Nederlands bedrijf dat succesvolle standaard oplossingen biedt voor uw gehele proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling. Wij ontwikkelen onze oplossingen zelf, waardoor wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rijswijk 
Displaying 2020 vision.jpg
 

Bezoek website 20/20 vision Europe

de Jong & Laan

De accountants en adviseurs van de Jong & Laan weten alles van de verschillende fases van een bedrijf. Wij durven namelijk te beweren dat we ook heel ondernemend zijn, net als u. We weten hoe het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen bij een ondernemer door het hoofd spoken, welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging en hoe u het beste een pand kunt financieren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Vroomshoop 
DJL

 

Bezoek website de Jong & Laan

Kjenning

Kjenning is hét maatwerkbureau voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers bij corporaties en vastgoedinstellingen. Kjenning biedt u opleidingen en ontwikkelcursussen over actuele thema's en netwerken waarin u samen met anderen een onderwerp kunt uitdiepen.

Bezoek website Kjenning

Procurementadvies.nl

Procurementadvies levert professionele interim inkopers, inkoop consultants en supply chain consultants aan het bedrijfsleven en de overheid.

Bezoek website Procurementadvies.nl

Taurus Corporate Finance

Taurus Corporate Finance is trots op haar team, want deze mensen maken het verschil. Onderstaand ziet u een overzicht van onze medewerkers en hun specialisme. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten van A tot Z te begeleiden bij een overname, een waarderings- of een financieringsvraagstuk.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Eibergen, Deventer 
home

Bezoek website Taurus Corporate Finance