De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Computers Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Flevoland

ACF Automatisering

ACF automatisering BV uit Emmeloord is het ICT bedrijf uit de Noordoostpolder die net even die stap extra zet om uw organisatie optimaal te laten functioneren.

Bezoek website ACF Automatisering

Ducore

Ducore is een jong en dynamisch bedrijf in Lelystad, dat handelt in gebruikte en nieuwe computers, partijen en aanverwante producten.

Bezoek website Ducore

Flevo ict

Flevo ICT en Emmeloordse ITC Computer Systems gaan een vergaand samenwerkingsverband aan. Door elkaar aan te vullen en te versterken ontstaat voor de klanten een nog completer en sterker aanbod op ICT-gebied.

Bezoek website Flevo ict

Kelkoo

Kelkoo is een uitstekende prijzenvergelijkingssite. Kijk hier welke computer voldoet aan uw eisen, vergelijk de prijzen en maak vervolgens een beslissing.

Bezoek website Kelkoo

Laptop Plus Zeewolde

Wil je en laptop kopen? Dit is bedoeld als steuntje in de rug bij het maken van een beslissing. Als je een computer koopt heb je meestal een redelijk idee van de specificaties en mogelijkheden die je zoekt. Voor laptops gelden over het algemeen andere eisen dan voor desktop computers. De onderstaande tips laten je hopelijk met iets meer zekerheid een laptop kopen.

Bezoek website Laptop Plus Zeewolde

MyCom

Om je zoveel mogelijk van dienst te zijn, biedt MyCom onbeperkte support op alle bij MyCom gekochte producten. Je kunt met alle technische vragen over je hardware terecht bij het MyCom Service Center.

Bezoek website MyCom

Nano Consultancy

Nano Consultancy levert ICT-dienstverlening aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak. U zoekt een oplossing voor uw ICT? Wij kijken samen met U welke oplossing het beste past bij uw organisatie.

Bezoek website Nano Consultancy

Onderdelenhuis Het Anker

Onderdelenhuis Het Anker is sinds 2005 gevestigd in het winkelcentrum Suydersee te Dronten. De dagelijkse bedrijfsvoering wordt gerund door Jeroen van der Zaan welke sinds 2007 eigenaar is van de onderneming.

Bezoek website Onderdelenhuis Het Anker