De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Hypotheekadvies Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Hypotheekadvies Flevoland

Visch Advies

De financieel adviseurs van Visch Advies geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen (particulier, zakelijk en agrarisch ), pensioenen, en kredieten. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Bezoek website Visch Advies

A&H Advies

U gaat een huis kopen. De aankoop is een goed moment om uw financiële situatie in kaart te brengen. AH Advies kan als expert u daarbij uitstekend begeleiden.

Bezoek website A&H Advies

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Adviesgroep Nijenhuis

Adviesgroep Nijenhuis adviseert en bemiddelt sinds 1999 als onafhankelijk intermediair op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken, Aankoopbegeleiding en ander financiële diensten. Zowel aan particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met u als klant. Onze uitgangspunten zijn vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit.

Bezoek website Adviesgroep Nijenhuis

Exclusief Financieel Advies

We kunnen u veel toegevoegde waarde en tips geven in een adviesgesprek, echter de eerste verdienste is een goede dekking voor een heel voordelige prijs. Een nauwkeurige indictie kunnen we u in een minuut telefonisch doorgeven. Dan weet u of een afspraak interessant voor u is. Alle zaken die van belang zijn voor een ondernemer kunnen in een gesprek aan de orde komen.

Bezoek website Exclusief Financieel Advies

FDC Financieel Planners & Adviseurs

Wilt u uw doelen, wensen en dromen realiseren? Onze financieel planners en adviseurs bieden u de financiele begeleiding die u hiervoor nodig heeft. Het uitgangspunt hierbij is altijd uw eigen Financieel Totaalplan. Hiermee krijgt u inzicht in uw totale financiele huishouding en worden al uw financiele producten zoals uw hypotheek, verzekeringen, pensioen en vermogensopbouw optimaal op elkaar afgestemd.

Bezoek website FDC Financieel Planners & Adviseurs

RH-Consultancy

RH-Consultancy is 100% onafhankelijk en wij stellen uw belang voorop. In onze adviezen laten wij dit ook daadwerkelijk aan u merken. De basis van een goed advies is transparantie en helderheid. RH-Consultancy adviseert indien mogelijk en met uw instemming graag provisie vrije, netto producten. Wij spreken vooraf met u af hoe wij kunnen worden beloond; op declaratiebasis of op provisiebasis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Bezoek website RH-Consultancy

Jan Pieper Hypotheken & Assurantiën

Jan Pieper Hypotheken & Assurantiën biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en consumptief krediet. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

Bezoek website Jan Pieper Hypotheken & Assurantiën

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Libro B.V.

Voor een helder en transparant advies over hypotheken, kredieten, pensioenen en verzekeringen (particulier en bedrijven) kunt u altijd bij ons terecht. Vermeldenswaardig is dat wij daarbij onafhankelijk zijn van alle banken en verzekeraars waar wij zaken mee kunnen doen. Hetgeen waar de naam “LIBRO” vooral voor staat, onafhankelijk.

Bezoek website Libro B.V.

Horizon Financieel Advies

Horizon Financieel Advies is een financiële dienstverlener met veel kennis en ervaring. Uitstekende kwaliteit van het advies, een hoog niveau van serviceverlening, persoonlijk contact en goede internetmogelijkheden, dit alles tegen een scherpe prijs. Dit zijn in het kort de speerpunten binnen onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Almere 

Bezoek website Horizon Financieel Advies

Clemens Financieel Advies

Clemens Financieel Advies is een klein familiebedrijf met een persoonlijke benadering. Wij onderscheiden ons van andere tussenpersonen en adviesketens omdat wij bewust kiezen voor een lagere premie voor de klant ten koste van onze provisiebeloning. Hierdoor kunnen wij qua prijs en voorwaarden concurreren met de directe verzekeraars terwijl wij met onze persoonlijke service een unieke toegevoegde waarde bieden die door onze klanten zeer wordt gewaardeerd.

Bezoek website Clemens Financieel Advies

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Van der Meer financiële diensten

Van der Meer Financiële Diensten is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Persoonlijk, objectief en deskundig advies waar u financieel beter van wordt! Ons uitgangspunt is dat u financieel beter wordt van ons advies. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, pensioen of krediet, úw financieel voordeel is altijd groter dan de kosten van onze dienstverlening!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Elburg 
Van der Meer banner Logo

Bezoek website Van der Meer financiële diensten

Scheers Hypotheek & Pensioen

Scheers Hypotheek & Pensioen is een enthousiast en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in een aantal zeer belangrijke onderwerpen. Deze onderwerpen kunnen iemands persoonlijk leven flink beïnvloeden, omdat het vaak om aanzienlijke sommen geld gaat en de belangen heel groot zijn.

Bezoek website Scheers Hypotheek & Pensioen

ZóSlim Hypotheken

U staat aan het hoofd van uw onderneming. Elke dag bent u in touw. U wilt dat uw bedrijf stabiel wordt en dat de zaken eromheen goed geregeld zijn. Maar er zijn ook veel zaken die u afleiden van uw feitelijke bedrijfsactiviteiten. Financiële zaken zoals cijfers, verzekeringen en bankzaken, krijgen niet de aandacht die ze vaak verdienen en worden pas tegen het licht gehouden als wijzigingen moeten worden doorgevoerd.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Dronten 
Afbeeldingsresultaat voor zo slim hypotheken

Bezoek website ZóSlim Hypotheken

Van Ginkel Adviesgroep

Wij beschikken over ruime ervaring en bieden de mogelijkheid om met nagenoeg iedere maatschappij en meerdere geldverstrekkers zaken te mogen doen waardoor wij in staat zijn maatwerk te leveren. Op regionaal gebied wordt samengewerkt met enkele accountants, notarissen, makelaars o.g. en vermogenbeheerders.

Bezoek website Van Ginkel Adviesgroep

Wilkens & Partners

Wilkens & Partners wil voor u een creatieve partner zijn voor alle financiële zaken. Dat doen we met een klein team dat kennis en tientallen jaren ervaring bundelt. Daarnaast zijn wij onderdeel van een zeer goed netwerk van specialisten. Daardoor zijn wij altijd in staat om u een uitzonderlijke oplossing aan te reiken voor uw financiële- of verzekeringsvraagstukken. Hoe complexer de vraag, hoe groter onze uitdaging.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Dronten 

Bezoek website Wilkens & Partners

Rabobank

Financiële ruimte uit uw BV gebruiken voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. U wist niet dat dit kon? Uw accountmanager Private Banking zoekt de beste optie voor u, zodat u optimaal kunt profiteren van de financiële voordelen. Natuurlijk wilt u als ondernemer ook privé profiteren van de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

-  Bedrijfsomvang: Groot
Hoofdlocatie: Utrecht

Bezoek website Rabobank

JWZ Financiële Diensten

Jaarlijks voorzien we onze klanten van een deskundig en passend advies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. U kunt bij JWZ fin.diensten voor al u financiële zaken terecht.

Bezoek website JWZ Financiële Diensten

De Boer Makelaardij en Assurantiën Flevoland B.V.

Wilt u weten wat u kunt financieren? Loop rustig één van onze kantoren binnen voor een vrijblijvend financieel advies.

Bezoek website De Boer Makelaardij en Assurantiën Flevoland B.V.

Hoekstra Assurantie B.V.

Hoekstra BV is in 1963 opgericht door de broers Jelle en Willem Hoekstra. Voor die tijd was Jelle Hoekstra werkzaam voor assurantiekantoor De Wit uit Urk. In eerste instantie als medewerker, later als medefirmant.

Bezoek website Hoekstra Assurantie B.V.

Schut Financiële Planning

Vanuit ons kantoor in Almere brengen wij samen met u in kaart welke financiële oplossing het beste bij uw situatie past.

Bezoek website Schut Financiële Planning

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.