De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Erfrecht Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Flevoland

Flevium Notariaat

Momenteel zijn op de beide kantoren tezamen in totaal ongeveer 30 personen werkzaam, waaronder een aantal specialisten op het gebied van estate planning, ondernemingsrecht en de meer gecompliceerde registergoederenpraktijk. Door onze omvang kunnen wij een deskundige en efficiënte dienstverlening combineren met persoonlijke aandacht voor u en uw vragen.

Bezoek website Flevium Notariaat

Gibo Groep

Met de invoering van het nieuwe erfrecht is er veel veranderd. Wij informeren u over de nieuwe regels en mogelijkheden en adviseren over testamenten, afwikkeling van nalatenschappen, bedrijfsopvolgingsfaciliteiten, schenkingen, schenkings- en successieaangiften en verdelingen.

Bezoek website Gibo Groep

Heldoorn Eggels

We zijn gedreven, uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het notarieel -en fiscaal recht en nemen graag de tijd om de zaken goed door te spreken. Bij Heldoorn Eggels netwerk notarissen wordt u vlot en vriendelijk geholpen tegen scherpe tarieven. Onze klanten voelen zich bij ons op hun gemak.

Bezoek website Heldoorn Eggels

Notaris Almere

Notarissen almere. Notarissen vinden en vergelijken in Almere? Notaris vinden voor huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, echtscheiding, testament, hypotheekakte woning, oprichting BV of NV.

Bezoek website Notaris Almere

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Van der Weele Notariskantoor

Op alle terreinen van het notariële recht kan ons kantoor u behulpzaam zijn: onroerend goed (bijvoorbeeld de aankoop van uw woning), familierecht (bijvoorbeeld uw testament) en ondernemingsrecht (bijvoorbeeld de oprichting van een BV).

Bezoek website Van der Weele Notariskantoor

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen