De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Notarissen Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Flevoland

Flevium Notariaat

Momenteel zijn op de beide kantoren tezamen in totaal ongeveer 30 personen werkzaam, waaronder een aantal specialisten op het gebied van estate planning, ondernemingsrecht en de meer gecompliceerde registergoederenpraktijk. Door onze omvang kunnen wij een deskundige en efficiënte dienstverlening combineren met persoonlijke aandacht voor u en uw vragen.

Bezoek website Flevium Notariaat

Heldoorn Eggels

We zijn gedreven, uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het notarieel -en fiscaal recht en nemen graag de tijd om de zaken goed door te spreken. Bij Heldoorn Eggels netwerk notarissen wordt u vlot en vriendelijk geholpen tegen scherpe tarieven. Onze klanten voelen zich bij ons op hun gemak.

Bezoek website Heldoorn Eggels

Notaris Almere

Notarissen almere. Notarissen vinden en vergelijken in Almere? Notaris vinden voor huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, echtscheiding, testament, hypotheekakte woning, oprichting BV of NV.

Bezoek website Notaris Almere

Notariskantoor van der Valk

Mr. L.C. van der Valk-Post heeft met ingang van 1 juli 2006 de praktijk Notariskantoor Van der Valk in Zeewolde opgezet. Door jarenlange ervaring in Zeewolde is Notariskantoor Van der Valk een betrouwbare partner in de advisering op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht in Flevoland.

Bezoek website Notariskantoor van der Valk

Van der Weele Notariskantoor

Op alle terreinen van het notariële recht kan ons kantoor u behulpzaam zijn: onroerend goed (bijvoorbeeld de aankoop van uw woning), familierecht (bijvoorbeeld uw testament) en ondernemingsrecht (bijvoorbeeld de oprichting van een BV).

Bezoek website Van der Weele Notariskantoor

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen