De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Arbeidsomgeving Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsomgeving Flevoland

Arbo-VO

Arbo-VO is hét onafhankelijk kennis- en adviescentrum op het gebied van arbeidsomstandigheden voor het voortgezet onderwijs. Het belangrijkste doel is om werkgevers uit de VO-sector te ondersteunen bij de invulling van hun verantwoordelijkheid op het terrein van arbo, verzuim, re-integratie en levensfasegericht personeelsbeleid.

Bezoek website Arbo-VO

Arbody

De basisgedachte van Arbody is ontstaan uit de gedachte dat je beter nu mensen kan vertellen wat er later mis kan gaan. Men heeft de neiging om te lang te wachten en dan met een ernstig lichamelijk probleem te zitten. Eelco Schuurman, oprichter van Arbody, heeft trainingsprogramma's ontwikkeld ter preventie.

Bezoek website Arbody

de Witte Raaf arbodienst

De Witte Raaf werkt voor organisaties in de Randstad, met name uit de sectoren zakelijke dienstverlening en zorg & welzijn. Wij beschikken over uitstekende professionals die hun sporen hebben verdiend, onder andere in de wereld van adviesorganisaties en arbodiensten.

Bezoek website de Witte Raaf arbodienst

Een gezonde werkplek

De campagne Een gezonde werkplek 2012–2013 ‘Samen sterk voor preventie’ moedigt managers, werknemers en andere belanghebbenden aan hun krachten te bundelen ten behoeve van de veiligheid en gezondheid.

Bezoek website Een gezonde werkplek

HumanNova

Wij hebben de ambitie om ons bedrijf te verduurzamen in het belang van zowel ons eigen bedrijf als de wereld om ons heen. Dit doen wij door samen te veranderen, samen te vernieuwen en samen te versnellen. Samen maken wij het verschil. Dat is waar we voor staan.

Bezoek website HumanNova

Leren voor Duurzame Ontwikkeling

Nederland werkt aan de realisatie van duurzame ontwikkeling. Het programma Leren voor Duurzame Ontwikkeling (LvDO) maakt dit mogelijk met advies, het samenbrengen van partijen en financiële ondersteuning.

Bezoek website Leren voor Duurzame Ontwikkeling

Werken 2.0

Werken 2.0 is hét platform voor Het Nieuwe Werken. Het Nieuwe Werken staat, aangedreven door technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, nog in de beginfase. Werken 2.0 wil graag ondernemers, managers, P&O-ers, kenniswerkers en iedereen die zich in Het Nieuwe Werken wil verdiepen, inspiratie en inzicht bieden in de mogelijkheden, ideeën en verwachtingen die Het Nieuwe Werken biedt.

Bezoek website Werken 2.0

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën

Eshuis Accountants & Belastingadviseurs

Deskundig advies binnen handbereik. Toegankelijk, betrouwbaar en betrokken bij de ondernemer in de regio. Vanuit de ambitie krachtige maar praktische oplossingen te bieden. Uiteindelijk moet onze dienstverlening u zakelijk of privé betere resultaten opleveren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Enschede, Almelo, Deventer, Hengelo

Bezoek website Eshuis Accountants & Belastingadviseurs

Tamek

Tamek ontzorgt stichtingen en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf op accountancy en fiscaal-juridische gebied, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant. Door constante ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving halen wij niet alleen het beste uit onze medewerkers, maar daarmee ook uit onze opdrachten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Lelystad 
Tamek

Bezoek website Tamek

Freecon

Administratiekantoor en belastingadviseur Freecon in Almere waarbij persoonlijk contact, betrokken en gedreven kernwaarden zijn die u als ondernemer bij ons vindt. Naast een luisterend oor zijn wij altijd gefocused op kansen en oplossingen voor onze klanten, of het nu gaat om fiscale zaken of van bedrijfseconomische aard. Vanzelfsprekend vormt een goede administratie daarbij de basis.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Almere 

Bezoek website Freecon