De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Bedrijfsuitjes Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsuitjes Flevoland

Enjoy

Gaat u binnenkort een bedrijfsuitje of groepsuitje in Zuid-Holland organiseren? Laat u dan inspireren door de unieke selectie bedrijfsuitjes die we voor u gemaakt hebben in Zuid-Holland. Spannende bedrijfsuitjes of groepsuitjes in Zuid-Holland vindt u hier!

Bezoek website Enjoy

Evenementenbureau Carpe Diem

Evenementenbureau Carpe Diem is reeds meer dan 15 jaar sterk in het uitvoeren van unieke sportieve, actieve en interactieve evenementen voor jong en oud. Wij hebben alles in eigen beheer en streven ernaar ieder jaar weer unieke evenementen te ontwikkelen. Op onze website vind u enkele luxe en exclusieve bedrijfsuitjes, themafeest ideeen, top personeelsuitjes,jubileumfeesten met overnachting, teambuildingsarrangementen, bedrijfsreizen en incentives.

Bezoek website Evenementenbureau Carpe Diem

naupar

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Lelystad? Waar kan dat beter dan op het water? Deze provinciehoofdstad is namelijk onlosmakelijk verbonden met het water. Ruil het kantoor in voor een traditioneel zeilschip en waai eens even helemaal uit.

Bezoek website naupar

T127 Paviljoen

Wanneer u uw vergadering op een ongedwongen wijze wilt laten plaatsvinden dan is PaviljoenT127 hiervoor een geschikte locatie. De sfeer is gemoedellijk en naturel en draagt bij aan een ontspannen verblijf.

Bezoek website T127 Paviljoen

Uitjes en Eten.nl

Bedrijfsuitje in Flevoland voor all-in prijs In deze nog niet zo oude province hebben wij uiteraard weer leuke uitjes voor u klaar staan. Onze begeleiders zullen u erg vermaken tijdens de uitjes. Flevoland is natuurlijk nog niet erg oud en daarom is alles erg modern. Een mooie gelegenheid om de moderne steden van het land ook eens te ontdekken.

Bezoek website Uitjes en Eten.nl

WegMetDeBaas.nl

Op zoek naar indoor bedrijfsuitjes in Noord Brabant? Via het zorgvuldig geselecteerde aanbod van WegmetdeBaas.nl komt u in contact met bedrijven die u kunnen helpen bij het realiseren van leuke en interessante indoor bedrijfsuitjes in Noord Brabant.

Bezoek website WegMetDeBaas.nl

1001activiteiten.nl

1001activiteiten.nl helpt u op een eenvoudige en snelle manier naar een activiteit die past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, groepsuitje, familiedag of een vriendenuitje dan bent u bij ons op het juiste adres. Tevens kunt u aangeven in welk thema u wilt zoeken, in welke provincie de activiteit plaats moet vinden, met hoeveel personen u wilt gaan en welk budget u in gedachten heeft.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Nieuwegein
Logo

Bezoek website 1001activiteiten.nl