De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Opleidingen Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Flevoland

ABC Consultancy

ABC Consultancy & Detachering BV is een organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van technische bedrijven. Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Hiernaast verzorgen wij outplacementtrajecten, 2de spoortrajecten, loopbaanbegeleiding en het geven van trainingen.

Bezoek website ABC Consultancy

Agrojobs

Agrojobs doet net dat beetje meer om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen. Met ons bijscholingstraject krijgen HBO'ers met een groenopleiding een baan als calculator bij een groenbedrijf. Door leren, werken en goede begeleiding lossen we in 1 keer een vacatureprobleem én een baanprobleem op.

Bezoek website Agrojobs

ASA talent

ASA heeft ruim 35 vestigingen in studentensteden, waarvan een aantal in de onderwijsinstellingen zelf. Door de krachten te bundelen met sterke partners, beschikt ASA over ruim 45% van het totale aantal HBO- en WO-studenten in Nederland.

Bezoek website ASA talent

Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen Almere is gespecialiseerd in flexibele en praktijkgerichte kantooropleidingen en computeropleidingen voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze website vindt u informatie over het unieke individuele flexibele concept met opleidingen voor eindgebruikers en bedrijven.

Bezoek website Compu Act Opleidingen

Compu'Train

Wilt u meer tijdwinst behalen door snel en effectief gebruik van computerprogramma’s? De trainingen van Compu’Train maken u en uw organisatie direct effectiever en efficiënter!

Bezoek website Compu'Train

IPD Opleidingen

IPD biedt u opleidingen met een grote kans op een goedbetaalde baan. Juist in deze spannende tijd is het belangrijk om uw baan te houden, een nieuwe baan te verwerven of te gaan voor een beter salaris in uw huidige functie. Zo behoudt u uw zekerheid over een goed inkomen. Het volgen van een beroepsopleiding helpt u daarbij!

Bezoek website IPD Opleidingen

Kjenning

Kjenning is hét maatwerkbureau voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers bij corporaties en vastgoedinstellingen. Kjenning biedt u opleidingen en ontwikkelcursussen over actuele thema's en netwerken waarin u samen met anderen een onderwerp kunt uitdiepen.

Bezoek website Kjenning

MKB Cursus & Training

Cursussen en trainingen van MKB Cursus & Training hebben als kenmerk hands-on en no-nonsense. Vandaag leren en morgen toepassen. Geen eindeloze theorie, maar kort en krachtig toegespitst op de praktijk van ondernemende mensen. Een brede en zeer gevarieerde doelgroep voelt zich door deze aanpak aangesproken. Lees hieronder wat enkele van onze klanten daarover vertellen.

Bezoek website MKB Cursus & Training

Van Lente & De Vos Organisatie Optimalisering

Van Lente & De Vos Organisatie Optimalisering is opgericht in 1990. Onze organisatie bestaat uit zo'n 40 medewerkers.

Bezoek website Van Lente & De Vos Organisatie Optimalisering

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

ROC Flevoland

Het ROC van Flevoland wil hoge onderwijskwaliteit leveren op maat van de student. Onze ambitie is om in 2015 in de top 5 te staan. Wij willen een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het oplossen van economische en maatschappelijke vraagstukken in Flevoland. In samenwerking met het bedrijfsleven wil ROC van Flevoland investeren in mensen door een brug te slaan naar werk, een vervolgopleiding en een goede plek in de samenleving. ROC van Flevoland werkt resultaatgericht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocaties: Almere, Lelystad 
ROC van Flevoland
 

Bezoek website ROC Flevoland