De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Werving en Selectie Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Flevoland

ABC Consultancy

ABC Consultancy & Detachering BV is een organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van technische bedrijven. Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Hiernaast verzorgen wij outplacementtrajecten, 2de spoortrajecten, loopbaanbegeleiding en het geven van trainingen.

Bezoek website ABC Consultancy

Agrojobs

Specialisten zoeken specialisten, professionals vínden professionals. Met behulp van Agrojobs. Als detacherings- en bemiddelingsbureau zijn we een bron van (ervaren) hoger opgeleid agrarisch personeel.

Bezoek website Agrojobs

AV Werving & Selectie B.V.

AV Werving & Selectie is een kwaliteitsbureau en een specialist op het gebied van sales. Dat merkt u direct in onze benadering, werkwijze en het resultaat. Als opdrachtgever bent u ervan verzekerd dat u snel de beste sales kandidaten ontmoet. AV Werving & Selectie biedt hiervoor harde garanties. Kandidaten bieden wij een vakkundige beoordeling van hun kwaliteiten, oprecht advies en een discrete benadering.

Bezoek website AV Werving & Selectie B.V.

Burger Support

Burger Support is een professioneel en regionaal HRM-advies, Interim Management en Werving- & Selectiebureau. Wij voegen de daad bij het woord en zetten advies om in resultaat.

Bezoek website Burger Support

DZ & Partners

DZ & Partners biedt u ondersteuning op drie vakgebieden: Personeel & Organisatie, Werving & Selectie en Detachering. De vakkundige medewerkers houden van een open communicatie en directe lijnen. Onze instelling is een mengelmoes van ambitieus, kennis en een nuchtere poldermentaliteit. Werken aan duurzame relaties is ons uitgangspunt.

Bezoek website DZ & Partners

Flexmen XS

Flexmen XS is sinds 1989 actief als professionele personele dienstverlener. Van een organisatie die zich aanvankelijk vooral richtte op de vleesverwerkende industrie, de slagerijbranche en het grootwinkelbedrijf is Flexmen XS uitgegroeid tot een gespecialiseerd HR-bedrijf dat in diverse, uiteenlopende branches actief is.

Bezoek website Flexmen XS

Work Talent

Is uw organisatie toe aan een professionaliteitsslag op het gebied van recruitment? Ervaart u dat de kwantiteit of kwaliteit van uw sollicitanten niet voldoet aan uw wens? Is uw organisatie nog niet ingericht met social media maar is die behoefte er wel? Door het inzetten van een interim recruiter kunt u uw dagelijkse zaken door laten lopen maar wel die verandering doormaken waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Bezoek website Work Talent

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

AKSOS Accountants

AKSOS Accountants is gespecialiseerd in financiële dienstverlening van middelgrote en kleine ondernemingen. Daarnaast richt AKSOS zich met AKSOS ONP tevens specifiek op de dienstverlening aan overheidsinstellingen en non profit organisaties, zoals gemeenten, sw-bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gesubsidieerde instellingen op het gebied van welzijn en cultuur. Kortom organisaties waarbij niet het winststreven maar de maatschappelijke betekenis voorop staat.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Almere, Groningen, Leeuwarden, Zwolle 

Bezoek website AKSOS Accountants

Young Salary

Young Salary is uw financieel en juridisch partner voor personeelsaangelegenheden. Wij bieden een flexibel totaalpakket op het gebied van Human Resource Management, Salaris- en Personeeladministratie. Kernwoorden van onze dienstverlening zijn transparantie en gemak. Voor u als werkgever, maar ook voor uw personeel. Young Salary neemt u het personeelswerk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Bezoek website Young Salary

Eshuis Accountants & Belastingadviseurs

Deskundig advies binnen handbereik. Toegankelijk, betrouwbaar en betrokken bij de ondernemer in de regio. Vanuit de ambitie krachtige maar praktische oplossingen te bieden. Uiteindelijk moet onze dienstverlening u zakelijk of privé betere resultaten opleveren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Enschede, Almelo, Deventer, Hengelo

Bezoek website Eshuis Accountants & Belastingadviseurs

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio