De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Ziekte en Herstel Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Ziekte en Herstel Flevoland

Arbo Impact

Arbo Impact B.V. is een jonge en moderne organisatie welke is opgericht in 2007. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bergen op Zoom. Het accent van onze dienstverlening ligt op het beperken van de financiële schadelast bij het gehele verzuimproces, zowel op dossierniveau als op organisatieniveau. Deze dienstverlening wordt ook wel risico management genoemd.

Bezoek website Arbo Impact

ArboNed 365

ArboNed is een adviseur op het gebied van werk en gezondheid. Onze dienstverlening beïnvloedt direct de financiële en sociale resultaten van uw organisatie. Door samen met ons werk, veiligheid en gezondheid aan te pakken, vermindert u uw verzuimkosten, stijgt de arbeidsproductiviteit en verhoogt u het werkplezier. En u voldoet gelijk aan een hoop wettelijke arboverplichtingen.

Bezoek website ArboNed 365

Burger Support

Burger Support is een professioneel en regionaal HRM-advies, Interim Management en Werving- & Selectiebureau. Wij voegen de daad bij het woord en zetten advies om in resultaat.

Bezoek website Burger Support

Cohesie

Ziekteverzuim wordt vaak vanuit een medische invalshoek benaderd: een medewerker is ziek en moet snel beter worden. Wij zijn van mening dat verzuim niet alleen door ziekte maar grotendeels door andere factoren veroorzaakt wordt.

Bezoek website Cohesie

DZ & Partners

DZ & Partners biedt bedrijven brede ondersteuning bij personeelszaken. Er zijn drie vakgebieden: Personeel & Organisatie, Werving & Selectie en Detachering. De regio waarin wij werken is Noordoostpolder en de aangrenzende provincies. Onze klanten hebben met name een technisch, agrarische of industriële herkomst, of komen uit de zakelijke dienstverlening.

Bezoek website DZ & Partners

Loopbaanadvies.net

De website beoogt betrouwbare informatie te geven over solliciteren, werk en loopbaan ten behoeve van haar bezoekers. Daarnaast biedt de website een platform voor zelfstandige loopbaanadviseurs door heel Nederland.

Bezoek website Loopbaanadvies.net

Personeelsdocumenten

Registreer, download uw personeelsdocument, voer kleine wijzigingen dooren het document is klaar voor gebruik!

Bezoek website Personeelsdocumenten

Work Talent

Is uw organisatie toe aan een professionaliteitsslag op het gebied van recruitment? Ervaart u dat de kwantiteit of kwaliteit van uw sollicitanten niet voldoet aan uw wens? Is uw organisatie nog niet ingericht met social media maar is die behoefte er wel? Door het inzetten van een interim recruiter kunt u uw dagelijkse zaken door laten lopen maar wel die verandering doormaken waar uw organisatie behoefte aan heeft.

Bezoek website Work Talent

CTB Administratie & Advies

De organisatie van CTB Administratie en Advies is flexibel en verdeeld over een zestal vestigingen bij u in de buurt. Vanuit deze vestigingen verrichten wij loon-en salarisadministraties, accountants - administratieve - en fiscale diensten ten behoeve van het midden en klein bedrijf (MKB), met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Beverwijk, Drachten, Dordrecht, Waalwijk, Elst (Gld)

Bezoek website CTB Administratie & Advies

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Hanze Advocaat

Hanze advocaat in Groningen is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Als specialist kunnen wij u bij uitstek begeleiden bij de meest uiteenlopende arbeidsrechtkwesties, waaronder onderhandelingen in ontslagkwesties en arbeidsconflicten, juridisch advies, informatie over concurrentiebedingen en relatiebedingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Emmen, Deventer, Groningen, Heerenveen, Zwolle
Hanze advocaat
 

Bezoek website Hanze Advocaat

de Jong & Laan

De accountants en adviseurs van de Jong & Laan weten alles van de verschillende fases van een bedrijf. Wij durven namelijk te beweren dat we ook heel ondernemend zijn, net als u. We weten hoe het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen bij een ondernemer door het hoofd spoken, welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging en hoe u het beste een pand kunt financieren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Vroomshoop 
DJL

Bezoek website de Jong & Laan

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak

Excent Administratiekantoor

Grotere accountantskantoren richten zich op de grotere bedrijven en hebben daar ook hun kantoororganisatie, kwaliteitssystemen en tarieven op afgestemd. Excent richt zich met name op de niet controleplichtige klanten en heeft daar haar organisatie, kwaliteitssystemen en tarieven op afgestemd. Dat uit zich in een aangenamer prijsniveau en daardoor kunnen wij de ondernemer veel meer aandacht geven.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Dronten, Lelystad 
Administratiekantoor Excent

Bezoek website Excent Administratiekantoor