De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Arbeidsongeschiktheid Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Flevoland

A&H Advies

U wilt er niet aan denken, maar ook u kunt arbeidsongeschikt raken. Om de nadelige financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op te vangen kunt u zich verzekeren. Dit kan op verschillende manieren.

Bezoek website A&H Advies

AFB

AFB heeft zich bekwaamd om op voordelige en zelfverzekerde wijze haar klanten (particulier en/of ondernemer) te bedienen met diensten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten als kredieten.

Bezoek website AFB

Gio Adviesgroep

Gio Adviesgroep bestaat al 30 jaar in Almere, de snelst groeiende stad van Nederland. Gio adviseert zowel aan particulieren, verenigingen, instellingen als de zakelijke markt met name de MKB'ers. Gio Adviesgroep staat voor deskundig, persoonlijk en objectief advies.

Bezoek website Gio Adviesgroep

Hypotheek AdviesCentrum

Hypotheek Adviescentrum is uw persoonlijke hypotheekspecialist, met een keur aan gerenommeerde hypotheekaanbieders en oplossingen. U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een hypotheekoplossing die echt past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Bezoek website Hypotheek AdviesCentrum

Kadoverzekerd

Een goede verzekering is een noodzaak. En natuurlijk wil je niet teveel betalen. Kadoverzekerd.nl biedt verzekeringen van betrouwbare verzekeraars met uitstekende dekking, tegen messcherpe premies. Bovendien ontvang je bij elke afgesloten verzekering een kado naar keuze, of maar liefst 3 maanden premie retour!

Bezoek website Kadoverzekerd

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Sinke Bedrijven

Wat is de beste keuze UWV of Verzekeraar. In verreweg de meeste gevallen bent u het beste uit bij een verzekeraar. Er zijn zeer veel voordelen. Wilt u hier meer van weten, kijkt u dan verder op de site van Sinke Bedrijven.

Bezoek website Sinke Bedrijven

Univé

Als ondernemer bent u de drijvende kracht van uw bedrijf. Maar wat gebeurt er als u onverhoopt uitvalt? Wat betekent dat voor uw bedrijf en uw persoonlijke situatie? Om te voorkomen dat ziekte of ongeval tot een fors inkomensverlies leidt, is een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering een absolute must.

Bezoek website Univé

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën

Van ’t Loo Assurantiën & Hypotheken

Van ’t Loo Assurantiën & Hypotheken is een assurantiekantoor dat geheel onafhankelijk op de markt opereert. Een markt waarin wij u in het doolhof van verzekeringen en financieringen uitstekend kunnen adviseren en begeleiden. Wij bemiddelen voor zowel particulieren als voor bedrijven in het MKB.

Bezoek website Van ’t Loo Assurantiën & Hypotheken

RH-Consultancy

RH-Consultancy is 100% onafhankelijk en wij stellen uw belang voorop. In onze adviezen laten wij dit ook daadwerkelijk aan u merken. De basis van een goed advies is transparantie en helderheid. RH-Consultancy adviseert indien mogelijk en met uw instemming graag provisie vrije, netto producten. Wij spreken vooraf met u af hoe wij kunnen worden beloond; op declaratiebasis of op provisiebasis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Bezoek website RH-Consultancy