De startpagina voor ondernemers van Flevoland

Verzekeringsadviseurs Flevoland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Flevoland

GRV verzekeringen

Wij zijn een financieel intermediair die adviseren, begeleiden, inkopen op de gebieden verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financieringen en belastingen. De activiteiten zijn zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Bezoek website GRV verzekeringen

Hypotheek AdviesCentrum

Hypotheek Adviescentrum is uw persoonlijke hypotheekspecialist, met een keur aan gerenommeerde hypotheekaanbieders en oplossingen. U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een hypotheekoplossing die echt past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Bezoek website Hypotheek AdviesCentrum

RVS

RVS is één van de grotere Nederlandse financiële dienstverleners met eigen adviseurs in loondienst. RVS geeft persoonlijk financieel advies bij klanten thuis en richt zich op pensioenen, verzekeringen en hypotheken.

Bezoek website RVS

Univé

Als ondernemer weet u hoe moeilijk het soms is om beslissingen voor uw bedrijf te nemen. Vooral als het om de risico’s in de bedrijfsvoering gaat. Dan is een goed advies erg welkom.

Bezoek website Univé

Wagenaar Assurantiën

Bij Wagenaar Assurantiën bent u aan het goede adres voor een gedegen advies over uw verzekeringen, hypotheek en pensioen! Samen met u bekijken wij uw financiële situatie, inventariseren uw behoeften en zoeken die oplossingen die perfect op uw persoonlijke situatie aansluiten. Wij verplaatsen ons in uw situatie!

Bezoek website Wagenaar Assurantiën

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Van der Meer financiële diensten

Van der Meer Financiële Diensten is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Persoonlijk, objectief en deskundig advies waar u financieel beter van wordt! Ons uitgangspunt is dat u financieel beter wordt van ons advies. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, pensioen of krediet, úw financieel voordeel is altijd groter dan de kosten van onze dienstverlening!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Elburg 
Van der Meer banner Logo

Bezoek website Van der Meer financiële diensten

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen

Wilkens & Partners

Wilkens & Partners wil voor u een creatieve partner zijn voor alle financiële zaken. Dat doen we met een klein team dat kennis en tientallen jaren ervaring bundelt. Daarnaast zijn wij onderdeel van een zeer goed netwerk van specialisten. Daardoor zijn wij altijd in staat om u een uitzonderlijke oplossing aan te reiken voor uw financiële- of verzekeringsvraagstukken. Hoe complexer de vraag, hoe groter onze uitdaging.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Dronten 

Bezoek website Wilkens & Partners